Polower

Ruang Iklan

Saturday, 11 June 2011

Ahkak Geli..U rawks!!

Salam smua..readers smue *bunyi unggas jelas kedengaran* tgk x citer Nora Elena yg hangat diperkatakan bloggers2.aiyooo, KD x layan ar citer nih. Best ke? Sbb biase tym2 tu KD tgk Astro Ceria *occay jgn kutuk KD*




KD ni follower tegar Ahkak Geli, mase KD blogjogging awal taun ari tu, KD teterjah la blog bliau, terus KD jatuh hati.Bukan dgn Ahkak Geli ye, dgn belog beliau.Beliau berhubby dan berdoter dah pon. Tp siyes, KD suke sgt care die menulis dalam belog. realiti sangat.x bole nak nafi la..

Baru-baru nih ahkak geli ataupun name x glemer beliau nowa, telah menulis surat bantahan terhadap penyiaran Nora Elena. Klaka yang amat sangat. Sampaikan ramai glr yg share link entry beliau.Bersepah2 d alam maya, dalam belog, fb, dalam page fb, gua.com.my pun ade wa cakap lu. Tapi.....yg x sedapnye dan mengganggu kestiman entry akak geli ni adalah, sesetengah readers tu terlalu emo, trus kondem akak geli yang inesen ittew. KD pun pelik gak, dorg ni x tahu ke nak bezakan mane yg serius mane yg lawak. Apparaaa, akai tadak ka..mostly yg terlebih emo itu adalah golongan2 remaje yg membayangkan diri mereka adalah watak utama kesah nora elena dan tidak ketinggalan juge mak cik-mak cik yang terlepas peluang hendak bermanja dan romantik. Aiyooo.. dorg ni x biase kot dgn care penulisan ahkak geli, pasai tu la depa emo..

TAPI..bg KD, entry panas beliau mmg sangat bagus!!Kenapa? traffic jam kot kat belog bliau, hahahaha..btol wei, dalam 3 ari entry tersebut disiarkan readers online satu2 mase sampai 300 kot.mane nak dpt tu. kalah kau adinda evans.biase kalu KD godek2 belog bliau ade la dalam 6 7 org je satu2 mase.yg ni, mencanak2 kaw. satu lagi, di punye acc nuff, dpt byk tu..ratus2 rm. KD? hahaha..Ade limabelassen je.

Sempat berym ari tu ngan bliau, die x sombong ye adik2, bliau baik orgnye.

Sekian, entry ini tidak ditaja, dirasuah atau disogok oleh sesiapa.

2 comments:

*Miss Geli^ said...

tetiba mata bergenang..bukan sebab terharu, tapi sebab letak banyak sangat kicap pedas dalam soto..

btw, mekasih sebab sapot ahkak..kali ni betol sedih...

hahahhahahaha

KumbangDesa said...

cis, aku igt td nak join terharu gak..hua3

abaikan la kak, mcm akak ckp tu la, dorg nih dah putus urat kelakar. x paham mane yg siyes mane yg tidak.

tp surat mintak mahap tu kan, cambes jek, sempat lagi tu bg seketul 2.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...