Polower

Ruang Iklan

Sunday, 7 August 2011

Jurubelog Bertuah #1



Hari ini hari ahad..

Yiehaaaa~ Assalammualaikum and selamat berhari ahad smua..

Bosan plak hari ahad ni, x taw nak wat ape. Nak makan, puasa. Nak kuar x tau nak buat ape jugak. Biase kalu kuar, mesti g mkn2..Duduk umah tgk tv je memanjang. Sgt x produktif! Nak hapdet belog lak cam xde citer best.

DAN!! jeng..jeng..jeng...

Dengan tetiber dan tidak semena-mena, KD terasa diri ini amat bijak bila terfikir utk buat entry spontan. Nak tau KD buat mcm mana, KD pegi shoutbox belog KD, view all messages, KD tutup mata, cube klik link blogger2 yg dtg melawat. Jenuh jugak nak mengelik. Asek x kene je. Dan finally, setelah berpeluh2 ketiak mengelik pengunjung yang bertuah adalah:





Syurita ni memang selalu melawat belog KD. Beliau banyak menulis cerita2 yang byk pengajaran dan menginsafkan. Kata2 serta ayat, molek je tersusun sama macam belog KD. Kalau korang nak tau lbh lanjut silelah melawat belog beliau ye.

Tengok atas tu, Jurubelog Bertuah #1...maksudnye pas ni ade chance la turn korang plak kalau korang bertuah.hehehe


2 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam kd...

salam kunjungan dr Ruby...

amir aizat said...

terjah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...