Polower

Ruang Iklan

Thursday, 18 August 2011

Tempek Muka Dalam Buku




Lame x tenung lame2 belog ni. Sempat jenguk kejap2 je. Berabuk dah kat pintu depan tu.. Korang harrrraaaam nak tolong KD bersihkan. Hampagas sungguh.. Hahaha. KD sgt bizi la lately..Espeselli, minggu ni. Rase nak bako je opis ni. Kalau opis xde, mesti dpt emergency leave 2 3 ari.



Stret to de topik, KD baru je selesai menonton citer THE SOCIAL NETWORK. Yang pasal si Yahudi founder pesbuk. Ok2 KD tau, KD memang ketinggalan. Muvi ni kan last year kuar. Opismet KD la yg syorkan muvi ni, tapi bukan la si Saiful Bukhari tu yang rekemen. Orang lain. best gak citer nih. Dalam sibuk2 KD bekerja sempat gak donlod muvi ni utk santapan nafsu mata.


Bagi KD watak yang paling kesian lagi sadis adalah si Eduardo Saverin. Giler ah, dpt member mcm si Mark tuh. Tapi x tau la kan citer sebenar die mcm mane. Berdasarkan muvi tu, mmg x patut la Edurdo diperlakukan sedemikian rupa. Mau x ngamok kalu diperkotak katikkan sedemikian rupa. Ish3... Kejam ko Mark. Tapi nasib baek la hak si Eduardo ni dikembalikan semula.

Tapi memang sungguh cool kan cara bekerja kat pesbuk nih. Santai jek. nanti nak usulkan la kat bos buat konsep keje mcm pesbuk.

Kepada sape2 yg blom tgk citer nih silalah sedut secara haram di alam maya. Jangan biarkan diri korang ketinggalan lebih jauh dari KD. Eh korang ade x member baya2 korang yg xde pesbuk? KD ade kenal 2 3 org. Tetiber lak rase dorg tu mcm alien.

3 comments:

amir aizat said...

tahu citer ni, tapi tak tengok hbis lg,haha

Noor Fatin Nadia Ismail said...

movie ni ada.. tapi, tak pernah rasa nak tgk pun.. ingatkan tak best.. lpas ni boleh la godek2 balik utk tgk..^^

RynieNas * KyuRyn said...

lame giller ta update...bila nak buat citer baru??...eheh...opis da terbako belom??...nanti dpt cuti leh update blog ...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...