Polower

Ruang Iklan

Monday, 12 December 2011

KD sudah kembali...

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera semuanya *bunyik cengkerik*. Tau la KD dah lame x hapdet belog..Memang lame sangat kan? Last adalah lapanbelasogos..Blom raya lagi..wakakaka. Bukan ape tau, mase tu tgh bizi amat sangat. Lama x bukak belog. Niat nak menulis tu ade, tapi selalu x kesampaian.

Terima kaseh la kpd sape2 yg ingat KD tu. Ade lebih kurang 15k email la jugak mintak hapdet belog, kat fesbuk lagi, tuiter, surat..perghhh. Memang letih la nak mereply.. Siyes, mmg KD amat bizi sampaikan x sempat nak mengapprove 3019 friend request kat FB. Maaf ye, KD menokok nambah citer ni supaya nampak lebih grand. Baru la rasa cam retis..Oh ya, tp ucapan terima kaseh tu btol la..mmg ade rakan2 blogger dan readers yang prihatin..*tgh terharu ni*. Lepas ni KD akan buat sehabis baik untuk menghapdet belog. Sebenarnya kan KD ade benda nak citer tadi, tp ttba lak ade meeting. Nak carut ke tanak carut ni? Carut je la #&##$%@#@!!!! pandai2 la korang translate kan sendiri ye..baik terjemahan korang baik la maksudnya, buruk interpretasi korang, buruk la jadinya..hahaha

Eh satu lagi, ade readers cakap belog kekumbang ni ade info berguna..wahhh..celah mana agaknye ye? Hmmm..terima kaseh lagi *terharu buat kali kedua*..ke korang saje nak kipas KD supaya boleh tumpang aura retis KD*ok, sembunyik bawah meja*.. nanti KD tulis lagi..kalau jadik KD nak tulis pasal keganasan budak remaja sekarang ni..bunyik mcm ilmiah je kan. Tunggu je la ek.



Babai

4 comments:

acan ketot said...

wahaha...
bz sgt..
dimaaf kan..

KumbangDesa said...

tenkiu2 kerana memahami *bajet pemes* hahaha

reza al-razi said...

Abg kumbang pemes dah kembali.. Welcome2..

~Dari peminat yg merinduimu~

KumbangDesa said...

Hahaha..pemes la sangat kan? wei terharu ni wei..tenkiu2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...