Polower

Ruang Iklan

Tuesday, 13 December 2011

ReMajew mAk!n g4n4s

Assalammualaikum semua..Salam sejahtera..


Baru2 ni korang ade dengar citer tak pasal perbuatan khianat di alam maya. Korang dah tau kot..Pasal satu belog yang menghina dan mencaci KPOP tu..Klik SINI untuk mara ke blog tersebut. Tapi sblom korang yg sangat mengefan KPOP tu melenting adalah dimaklumkan bahawa belog ini adalah palsu..Haaaaa..yang ni la KD cakap khianat tu..Guna pic org lain, pastu buat citer macam2 yang mengundang amarah. Ape nak jadi la bebudak zaman sekarang ni. Kesian tau mangsa tersebut..Trauma die..kalu KD pon, mesti mcm tu jugak..Nape bliau trauma? Cuba anda2 smua baca komen2 yang ditulis.. Bahasa die, amatlah merentap jiwa.Jangan la jahat sangat, jahat lite2 mcm KD sudey.Guna lak bahasa rewmpit..cool la sangat kan.. Pastu siap taip perkataan kesat lagik.. *Eewwww, korunk...mcm ni la baru cool*

KD baru tau SUJU yg org slalu jerit2 tu rupanya Super Junior..eh btol ke?

Kalu KD cakap diorang bangang, nanti melenting plak. Tp bangang lak jugak kan, kalu nak komen jahat2 pon kena la bijak adik2 oiii..bukan la Abg KD ( chewahh, abg!!) nak ajar korang wat jahat. Tp korang post komen tu beserta link ke blog ataupun profile korang..Ko tu dah la bertudung bagai, nampak comel jek, tp komen ko, bertepuk tangan syaitonnirrajim.. Kalu setakat nak meluahkan pendapat yg berunsur ganas pakai la anon..ni tak, mmg bangang la..

Berbalik kepada isu ni tadi, kesian kepada mangsa, Amira Afiqah..Ape la jahat sgt org yg buat ko mcm tu dik. Tapi nasib baiklah beliau ada ankel yang sgt prihatin. Korang godek2 lah belok si ankel utk dapat info lebih lanjut.

Sebab utama peperangan tersebut cumalah KPOP..Iye rerakan sekelian, diulangi ye..KPOP..minat tu tak salah, tapi kalu dah fanatik sangat sampai macam ni, siap nak toreh2 muka bagai, mengundang bahaya tahu? KD pon ade gak member yang minat kpop ni.KPOPPERS katanya..sanggup tu turun KL nak tengok konsert. Tiket lak ratus2, bukan singgit dua ye. Xpe la kan, tu duit ko..Hebat sangat penangan KPOP ni..fikir2 balik, moral budak-budak remajew tu pon bertukar corak...Btol, mmg hebat sangat penangan KPOP ni, tgk la kat bawah ni..KAHKAHKAH

24/7..lawak la korang nih









ni lagi satu..GULA-GULA..hah?! btol ke nama grup ni? ataupon KD ditipu.
Fan2 24/7 and GULA-GULA jgn lah marah kat KD plak ye..Siyes KD mcm x leh trima je benda ni..Gelak lagi skali la..HAHAHAHA

Adios utk hari ini..babai.

4 comments:

tieykah said...

HAHAHAHAHA

geli seyh tengok 24/7 tu!

kot yer nak rasa jambu pon tak payah nk tunjuk tetek bagai!

KumbangDesa said...

hahaha..tau xpe..kalu nak jugak, pakai la tube kan..kah3..rasa comel lettew..

Mawar berduri said...

huhu mmg demam plus virus kpop dh melanda mesia .. jeng je jeng ... kena up date anti virus power2 ^_^ renung2kn dan selamat berbakti.. (hihi xde kaitan)

KumbangDesa said...

mari2..kita beli antivirus..erk, donlod free je la..pahtu carik crack..yieeehaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...